Boek

Morgen doe ik het nog beter!

Met veel plezier en met een hoofd vol creatieve ideeën heb ik "Morgen doe ik het nog beter!" samengesteld uit bestaande literatuur, bewerkt en aangevuld met modellen en werkvormen uit mijn eigen praktijk.

Het boek bevat 63 gevarieerde werkvormen en modellen voor intervisie en coaching. Het is mooi geïllustreerd en direct te gebruiken. Genoeg materiaal voor vele mooie intervisiebijeenkomsten en coachsessies.

Voorbeelden van werkvormen en modellen op de pagina intervisie.

BESTEL HET BOEK, de prijs is € 23,85, inclusief 6% btw. en exclusief verzendkosten.

Morgen doe ik het nog beter!

Reacties van kopers van het boek:

"Ik heb het boek ontvangen. En ik heb er al ideeën uit gehaald en gebruikt bij mijn intervisiegroepen. Leuk boek!"

Complimenten voor de vormgeving! Zeer aantrekkelijk.

Het boek ziet er prachtig uit. Mooie afbeeldingen. En fijn dat het overzichtelijk kort en bondig is.

Wat een leuk boek heb je geschreven. Fris, helder, verrassend, creatief, vindingrijk, grappig. Er staan veel dingen in die meteen bruikbaar zijn. Die hand bvb. Dat vergeet ik meteen niet meer. (En dat wil wat zeggen.)
Juist omdat je teksten zo kort en helder zijn krijg je zin om er meteen mee aan de slag te gaan. Ik heb de indruk dat je de meeste oefeningen en werkvormen wel in een bepaalde situatie kan inpassen. Bvb 'de waardenwolk'. Bij eerste lezing dacht ik: waarden met betrekking tot wAt? Maar later dacht ik: dat kan je dus gewoon zelf invullen. En ook dat maakt je boek zo werkbaar en laagdrempelig.
Er staat ook heel wat in wat nuttig kan zijn in coaching, vooral natuurlijk bij de opwarmers en afsluiters en andere werkvormen.
Ik ben echt onder de indruk van de veelheid aan dingen die je in dit vrolijke boek verzameld hebt. Daar is heel wat werk aan voorafgegaan.

Je hebt een mooi en zeer bruikbaar document gemaakt. Chapeau!

Ik heb het boek vandaag ontvangen. Mooie buitenkant en ik heb zin me vanavond te verdiepen in de binnenkant. Heel aantrekkelijk!

Vandaag het boek ontvangen. Ziet er geweldig uit!! Een echte aanrader!!!

Ik moet nog wat kwijt over je boek. WAT LEEST HET LEKKER!! Iets zei me dat ik ook aan andere activiteiten toe moet komen vandaag, daarom ben ik maar gestopt. Tot aan pagina 35 heb ik het verslonden. Inspirerend om te lezen en maakt me erg benieuwd naar wat er nog meer in staat. Dat verhaal bij " Waarom vind jij dat je dit hebt verdient?" in combinatie met Notting Hill was GOED! Die ga ik vaker inzetten, ook gewoon voor de gezelligheid. Soms zet ik wel eens iets in wat dan vaak tot een extra dimensie in gezelligheid leidt. Dit wordt er een van.


c o a c h i n g   t r a i n i n g   i n t e r v i s i e