Boek

Morgen doe ik het nog beter!

Tweede druk

Dit boek is een mooi en zeer bruikbaar document!

Dit mooi vormgegeven praktische boek bevat meer dan 70 gevarieerde werkvormen en modellen voor intervisie en coaching. Nog tien meer dan in de eerste druk. Bestaande vereenvoudigde modellen, aangevuld met door de auteur zelf bedachte en ontwikkelde modellen en werkvormen.

Het boek wordt verkocht, in Nederland en België, aan coaches, intervisiebegeleiders en docenten. Mensen bevelen het boek aan bij collega's en bij opleidingen staat het op de literatuurlijst.

De modellen zijn overzichtelijk, kort en bondig beschreven zodat ze direct te gebruiken zijn en de mooie kleurrijke illustraties maken dat je zin krijgt om direct aan de slag te gaan. Het is niet meer nodig zelf naar modellen te zoeken, het is een tijdbesparend boek.

De 'opwarmers' zijn kort. 'Waarom vind jij dat je dit hebt verdiend?" is een favoriete en inmiddels veel gebruikte starter en van de 25 'modellen' die in het boek staan zorgt 'roddelen' voor een mooie dynamiek. Een 'afsluiter' als 'tip of top' zorg dat zelfs de laatste minuut van een bijeenkomst goed benut wordt.

Genoeg materiaal in dit boek voor afwisselende, inspirerende en leerzame intervisiebijeenkomsten, voor het coachen van mensen en bij het werken met groepen.

Het artikel 'De intervisiebegeleider balanceert' (coachlinkmagazine 2016) is aan deze tweede druk toegevoegd.

Voorbeelden van werkvormen en modellen kun je downloaden op de pagina intervisie.

BESTEL HET BOEK, de prijs is € 28,95 inclusief 9% btw. en verzendkosten.

Morgen doe ik het nog beter!

Reacties van kopers van het boek:

"Ik heb het boek ontvangen. En ik heb er al ideeën uit gehaald en gebruikt bij mijn intervisiegroepen. Leuk boek!"

Complimenten voor de vormgeving! Zeer aantrekkelijk.

Het boek ziet er prachtig uit. Mooie afbeeldingen. En fijn dat het overzichtelijk kort en bondig is.

Wat een leuk boek heb je geschreven. Fris, helder, verrassend, creatief, vindingrijk, grappig. Er staan veel dingen in die meteen bruikbaar zijn. Die hand bvb. Dat vergeet ik meteen niet meer. (En dat wil wat zeggen.)
Juist omdat je teksten zo kort en helder zijn krijg je zin om er meteen mee aan de slag te gaan. Ik heb de indruk dat je de meeste oefeningen en werkvormen wel in een bepaalde situatie kan inpassen. Bvb 'de waardenwolk'. Bij eerste lezing dacht ik: waarden met betrekking tot wAt? Maar later dacht ik: dat kan je dus gewoon zelf invullen. En ook dat maakt je boek zo werkbaar en laagdrempelig.
Er staat ook heel wat in wat nuttig kan zijn in coaching, vooral natuurlijk bij de opwarmers en afsluiters en andere werkvormen.
Ik ben echt onder de indruk van de veelheid aan dingen die je in dit vrolijke boek verzameld hebt. Daar is heel wat werk aan voorafgegaan.

Je hebt een mooi en zeer bruikbaar document gemaakt. Chapeau!

Ik heb het boek vandaag ontvangen. Mooie buitenkant en ik heb zin me vanavond te verdiepen in de binnenkant. Heel aantrekkelijk!

Vandaag het boek ontvangen. Ziet er geweldig uit!! Een echte aanrader!!!

Ik moet nog wat kwijt over je boek. WAT LEEST HET LEKKER!! Iets zei me dat ik ook aan andere activiteiten toe moet komen vandaag, daarom ben ik maar gestopt. Tot aan pagina 35 heb ik het verslonden. Inspirerend om te lezen en maakt me erg benieuwd naar wat er nog meer in staat. Dat verhaal bij " Waarom vind jij dat je dit hebt verdient?" in combinatie met Notting Hill was GOED! Die ga ik vaker inzetten, ook gewoon voor de gezelligheid. Soms zet ik wel eens iets in wat dan vaak tot een extra dimensie in gezelligheid leidt. Dit wordt er een van.


c o a c h i n g   t r a i n i n g   i n t e r v i s i e