Logosynthese

logosynthese Logosynthese is een prachtige methodiek om belastende gevoelens te verminderen, traumatische ervaringen te neutraliseren en storende overtuigingen op te lossen.

Sinds 2010 ben ik een van de eerste 10 practitioners logosynthese in Nederland. Ik heb logosynthese in meerdere coachtrajecten ingezet, met mooie resultaten.

Woon je ver van Leeuwarden maar wil je toch graag een logosynthese-sessie. Dat kan via Skype.
Neem contact op.

De precies geformuleerde zinnen van logosynthese lossen de blokkades in je energiesysteem op. Je zoekt een thema, je werkt het uit, je zegt de zinnen en laat ze inwerken. Het resultaat is opluchting en een diepe ontspanning, hoe pijnlijk het thema ook is.

Logosynthese heeft als uitgangspunt dat lijden ontstaat als je het contact met je Essentie, je diepste wezen, kwijt bent. Met Logosynthese kun je dat contact herstellen. Dan krijg jij weer/meer zin in het leven en krijgt het leven zin.

Dr. Willem Lammers, een Zwitsers-Nederlandse psychotherapeut en coach, ontwikkelde logosynthese. Hij heeft een eigen praktijk in Zwitserland en onderwijst logosynthese in meerdere landen.

Meer lezen over logosynthese kan in het gratis e-book "Een stroom van energie" of in "een van de boeken over logosynthese"


c o a c h i n g   t r a i n i n g   i n t e r v i s i e